CIPOL Dienstverlening: voor een veilig en ontspannen gevoel

Bij CIPOL Dienstverlening kunnen bedrijven en particulieren terecht voor onder andere betrouwbare beveiligingssystemen en alarmopvolging & calamiteitenzorg. Daarnaast kunnen wij je dankzij onze jarenlange ervaring bij de politie voorzien van professioneel beveiligingsadvies. Wij begrijpen de angst voor inbraak en de behoefte aan een veilig gevoel. Bij CIPOL Dienstverlening word je volledig ontzorgd op het gebied van beveiliging. Wij bieden unieke en kostenbesparende concepten voor bedrijven en particulieren en bieden nazorg bij inbraak, diefstal en vernieling.

Dankzij CIPOL Dienstverlening heb je geen omkijken meer naar de beveiliging van je bedrijfsobject of woning. Wij zorgen ervoor dat je de deur met een gerust hart achter je dicht trekt. Mocht er toch iets gebeuren, dan staan wij 24/7 voor je klaar om je te helpen.

Beveiligingscamera’s & alarmsysteem

Door gebruik te maken van een beveiligingssysteem met camera’s en/of alarm zal uw bedrijfsobject of woning minder aantrekkelijk zijn voor inbraak en diefstal. De ontwikkelingen op het gebied van beveiligingscamera’s gaan razendsnel. De beeldkwaliteit wordt steeds beter en door de komst van internet kunnen we overal ter wereld op zowat elk device de beelden bekijken. Bij het plaatsen van camera’s is het wel van belang om vooraf goed na te gaan wat het doel is van de camera’s. Waarnemen is bijvoorbeeld iets anders dan identificeren en daarvoor heb je een ander soort camera nodig.

Voorkom inbraak met een professioneel beveiligingssysteem

CIPOL Dienstverlening levert, plaatst en onderhoudt digitale beveiligingssystemen. Mocht u tijdelijk camerabeveiliging nodig hebben, dan heb je bij ons ook de mogelijkheid om een systeem te huren.

Denk je iets verdachts te zien op de videobeelden? Wij kunnen je helpen met het uitlezen van eventuele onregelmatigheden. Indien gewenst kunnen wij je ook begeleiden bij eventueel ontslag van medewerkers en verzorgen wij de aangifte bij de politie. Dankzij onze jarenlange ervaring bij de politie weten wij precies hoe we in zulke situaties te werk moeten gaan.

Al onze diensten met betrekking tot beveiligingssystemen:

  • Leveren, plaatsen en onderhouden van beveiligingscamera’s & alarm
  • Verhuur van beveiligingscamera’s
  • Uitlezen van eventuele onregelmatigheden
  • Verzorgen van aangifte bij de politie

Alarmopvolging & calamiteitenzorg

Bij CIPOL Dienstverlening kun je naast beveiligingssystemen ook terecht voor de nazorg bij inbraak, diefstal of vernieling. Een inbraak is vaak heel ingrijpend, er komt bovendien heel veel op je af. Emotioneel en financieel levert het je schade op en er moet vaak veel geregeld worden. Dit is niet altijd even gemakkelijk en daarom raden wij je aan om de alarmopvolging over te laten aan CIPOL Dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er moet gebeuren en waar je rekening mee moet houden. Van het aangifte doen bij de politie tot het claimen van schade bij de verzekeringsmaatschappij of veroorzaker.

Kies met alarmopvolging voor volledige ontzorging

Wanneer het alarm afgaat of wanneer er een melding wordt gemaakt, is het van belang dat er zo goed mogelijk opvolging plaatsvindt. Dit houdt in dat er iemand gaat kijken wat er aan de hand is. Waarom is het alarmsysteem afgegaan? Is er daadwerkelijk ingebroken? Is de dief nog aanwezig? De bedrijfsruimte of woning wordt grondig doorzocht, van binnen en van buiten. Er wordt gecontroleerd of er sporen zijn achtergelaten en indien nodig wordt de politie zo snel mogelijk ingeschakeld.

Afhankelijk van de situatie zal er aangifte moeten worden gedaan bij de politie. Zonder aangifte kan de politie geen onderzoek beginnen en ook is de aangifte in veel gevallen door de verzekering verplicht. Indien er schade is opgelopen is het van belang dat die schade wordt geclaimd. Dit kun je doen bij de verzekeringsmaatschappij of de veroorzaker. Het is van belang dat dit onderbouwd en zorgvuldig gebeurt. Daar hebben wij veel ervaring mee en helpen wij je graag bij. Onze werkzaamheden vallen vaak onder de dekking van je verzekering.

Beveiligingsadvies

Wil jij je woning of bedrijfsobject (beter) beveiligen? Maar weet je niet welke mogelijkheden er zijn, welke risico’s je precies loopt of welke
oplossingen het beste aansluiten bij jouw situatie en wensen? Bij CIPOL Dienstverlening ben je aan het juiste adres voor een betrouwbaar en passend beveiligingsadvies. Neem contact op met onze experts.

Contact opnemen met CIPOL Dienstverlening

3 + 15 =

Postadres

Groot Hagen 12A
7009 AM Doetinchem

Telefoon

E-mail

info@cipol.nl