Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Hoe groot is de kans dat er bij u wordt ingebroken? U verwacht misschien dat het u niet zal overkomen, maar wanneer het eenmaal gebeurt levert dit veel schade en gedoe op. U bent op dat moment te laat om te zeggen ‘had ik mijn bedrijfsruimte of woning maar beter beveiligd’. Daar komt nog bij dat u zich in de toekomst niet snel veilig meer zult voelen. CIPOL Dienstverlening verkleint de kans op inbraak o.a. door het plaatsen van alarmsystemen. Wij zorgen ervoor dat u zich dag en nacht veilig voelt, zeven dagen per week. Schakel ons daarom zo snel mogelijk in, voordat het te laat is.

Waarom beveiligen?

Wanneer uw bedrijfsruimte of woning is beveiligd verkleint u de kans dat er bij u wordt
ingebroken. Als dieven zien dat u goed bent beveiligd, zal de dief eerder op zoek gaan
naar een bedrijfsruimte of woning die dat niet is. Daarnaast creëert u met
inbraakbeveiliging dag en nacht een veilig gevoel.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u interesse heeft in inbraakbeveiliging zal CIPOL Dienstverlening bij u langskomen om kennis te maken. In dit kennismakingsgesprek nemen wij uw wensen en behoeften door en kijken wij naar de mogelijkheden van CIPOL Dienstverlening. Samen komen wij tot een passend besluit. U heeft de mogelijkheid om het alarmsysteem zelf te monteren, of u laat het aan ons over. Dankzij onze jarenlange ervaring bij de politie weten wij precies waar u op moet letten bij het beveiligen. Wij hebben immers zelf inbrekers aangehouden en veel kennis opgedaan tijdens politie verhoren van de verdachte. CIPOL Dienstverlening kan u daarom voorzien van een geschikt beveiligingsadvies.

CIPOL Dienstverlening levert altijd maatwerk

Wanneer we een kennismakingsgesprek hebben gehad en uw ruimte door ons is gescand kunnen wij gaan kijken welke vorm van beveiliging het meest geschikt is. Moet het systeem worden geüpdatet? Moet er een nieuwe camera komen? Welke functies zijn noodzakelijk? Moet het systeem te bedienen zijn met een smartphone? Wilt u een luid of stil alarm? Dit zijn allemaal vragen die per klant verschillen. CIPOL Dienstverlening levert daarom altijd maatwerk als het gaat om inbraakbeveiliging.

Inbraakbeveiliging is een totaalplaatje. Het moet allemaal gebeuren, maar het hoeft niet perse in één keer. Waar wel rekening mee gehouden moet worden is dat wanneer er een deel wel is beveiligd en een deel niet, de inbreker de beveiliging kan ontlopen. U wilt bijvoorbeeld weten wie de inbreker is, maar wanneer u wel een alarminstallatie heeft en nog geen camerasysteem heeft opgehangen weet u alsnog niet wie de inbreker is. De alarminstallatie is dan weggegooid geld. Wij denken graag met u mee. Naast het plaatsen van alarmsystemen kunnen wij uw bedrijfspand of woning op nog veel meer vlakken beveiligen. Dit is geheel afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant. Heeft u behoefte aan deur- en raambeveiliging? Dan regelen wij dit.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden wat betreft inbraakbeveiliging en maatwerktrajecten neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@cipol.nl en 0314 – 36 62 36. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Een aantal van onze klanten zijn;

tenbrinkebouwAthlonEWRabelink

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op