Alarmopvolging

Alarmopvolging

Bij CIPOL Dienstverlening kunt u naast het plaatsen van videobewaking en inbraakbeveiliging ook terecht voor de nazorg bij inbraak, diefstal of vernieling. Wanneer er bij u wordt ingebroken komt er veel meer bij kijken dan u denkt. Emotioneel gezien levert het u schade op en op zakelijk gebied moet u erg veel regelen. Dit is niet altijd even gemakkelijk en daarom raden wij u aan om de alarmopvolging over te laten aan CIPOL Dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er moet gebeuren en waar u rekening mee moet houden. Van het aangifte doen bij de politie tot het claimen van schade bij de verzekeringsmaatschappij of de veroorzaker.

Om gebruik te maken van alarmopvolging bij CIPOL Dienstverlening hoeft u niet perse in
het bezit te zijn van een alarminstallatie

Wat houdt alarmopvolging in?

Wanneer het alarm afgaat of wanneer er een melding wordt gemaakt is het van belang dat er zo goed mogelijk opvolging plaatsvindt. Dit houdt in dat er iemand gaat kijken wat er aan de hand is. Waarom is het alarmsysteem afgegaan? Is er daadwerkelijk ingebroken? Is de dief nog aanwezig? De bedrijfsruimte of woning wordt grondig doorzocht, van binnen en van buiten. Er wordt gecontroleerd of er sporen zijn achtergelaten en indien nodig wordt de politie zo snel mogelijk ingeschakeld.

Afhankelijk van de situatie zal er aangifte moeten worden gedaan bij de politie. Zonder aangifte kan de politie geen onderzoek beginnen en ook is de aangifte in veel gevallen door de verzekering verplicht. Indien er schade is opgelopen is het van belang dat die schade wordt geclaimd. Dit kan u doen bij de verzekeringsmaatschappij of de veroorzaker. Het is van belang dat dit onderbouwd en zorgvuldig gebeurt. Daar helpen wij u graag bij.

Indien de verdachte voor de rechter moet verschijnen kan de ontstane schade in de strafzaak worden verhaald. Mocht u de confrontatie met de verdachte willen vermijden kan CIPOL Dienstverlening zich opstellen als civiele partij.

Waarom alarmopvolging van CIPOL Dienstverlening?

Wij weten hoe ingrijpend een inbraak kan zijn. U ontzorgen is op zo’n moment dan ook een van onze belangrijkste activiteiten. Door ons in te schakelen voor opvolging na een alarmmelding voorkomt u dat u kostbare tijd verspilt. Het doen van aangifte, claimen van schade en verhaal halen in de strafzaak kan veel tijd kosten wanneer u hier nog niet eerder mee te maken heeft gehad. Ook kunt u belangrijke gegevens over het hoofd zien of vergeten te vermelden. CIPOL Dienstverlening heeft hier jarenlange ervaring in en kan het daarom uitstekend voor u oplossen. Onze werkzaamheden vallen vaak onder de dekking van uw verzekering. Na inbraak kunt u voor alles wat op u afkomt terecht bij CIPOL Dienstverlening. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u waar dat nodig is.

Een aantal van onze klanten zijn;

tenbrinkebouwAthlonEWRabelink

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op